Logo Malschaert Entertainment

 

 

Contact

 

 

Persoonlijk & op maat

 

 

Alles geregeld

 

 

de juiste snaar

 

 

 

 

 

 

Entertainer Solist Troubadour

De juiste snaar

 

Supergezellig

Het was supergezellig en de reacties van de feestvierders waren geweldig. Ook een compliment voor de mensen achter de schermen. Nogmaals superbedankt.

Frans, Twannie, Lieke, Daan en alle gasten

 

Helemaal top

Je hebt het 50-jarig feest onvergetelijk gemaakt. Bedankt dat je op ons feest bent geweest en het feestgevoel hebt verhoogd. Helemaal TOP!

Hans en Jacobijn (Deurne)

 

Wat een feest

Op het nu al beruchte 'Du kannst nicht immer siebzehn sein' feest, een winters buitenbal met gluhwein en erwtensoep en Wurstl, kwam jij ineens optreden. Het overtrof onze verwachtingen. Ongelofelijk, wat een feest. Wat een stem. Staat de tent nog overeind?

Een zeer grote fan (Someren)

 

Leuk en afwisselend repertoire

Wat een geweldige openings-act! Leuk en afwisselend repertoire. Professionele installatie, goed geluid. Je kreeg de mensen heel gemakkelijk mee!

Ciska en Richard (Dordrecht)

 

Geweldig stemgeluid

Wij hebben nog lang vragen gekregen wie je was en hoe we aan je adres kwamen. Je show is een mooie mix van acteren, gecombineerd met een geweldig stemgeluid. Wij wilden gewoon iets anders en daar ben je goed in geslaagd.

Henk en Nel (Venray)

 

Professioneel en betrokken

Ik heb als dirigent van diverse orkesten een aantal malen met Michiel mogen werken tijdens grote promsconcerten. Elke keer is de samenwerking zeer prettig verlopen. Vooral de professionaliteit in de manier van werken, maar ook de spontaniteit en betrokkenheid bij het hele proces, heb ik als zeer prettig ervaren. Aan een ieder zou ik willen zeggen: Michiel is een aanrader als je een feest of concert wil organiseren!

Tjeu Snoek (dirigent)

 

Podiumpersoonlijkheid

Muziekvereniging Somerens Lust heeft een aantal keren fantastische optredens met Michiel gehad. Tijdens Rabo Music Unlimited, de dinnershow, het kerstevent in Venray en met de Jazz Academy (onze big band) heeft hij met zijn enthousiasme en z'n unieke stemgeluid het publiek vervoerd. Een echte podiumpersoonlijkheid! Michiel is een fijne muzikale vent om mee te werken. Dat zal dus, wat ons betreft, zeker in de toekomst nog vaker gaan gebeuren.

Paul van der Weerden (president Muziekvereniging Somerens Lust)

 

Referenties

De Pandoer, Asten-Heusden

Fiësta Party Partner, Mariahout

Theaterhotel Oranjerie, Roermond

Evenementenhal, Venray

Parktheater, Eindhoven

Speelhuis, Helmond

Rodahal, Kerkrade