Optredens

Entertainer

“Tot feestelijke hoogte”

Met een pilsje in de hand sta je te praten. Plotseling vallen de lichten uit… Rook... Een ronkende motor. Uit het niets doemt een gestalte op. De intro van “Born to be wild” knalt uit de boxen….

Een muzikale theatershow van Michiel Malschaert maakt jouw feest onvergetelijk. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een festival : Michiel weet het publiek te bespelen tot feestelijke hoogte. Probeer dan maar eens stil in een hoekje te blijven zitten!

“Voor ieder wat wils”

Zijn entertainmentshows geven voor ieder wat wils , voor de jeugdige vlegels tot de statige 100 jarige ! Van Hazes tot Elvis, van Frans Bauer tot Lustige Slagers : alles passeert de revue op één avond.

“Iedereen van z’n stoel”

Ben jij op zoek naar een entertainer die iedereen van z’n stoel krijgt? Michiel gaat alleen voor de volle 100%.

Troubadour

Huwelijken en doopvieringen blijven magisch. Sfeervolle luisterliedjes versterken het sprookje. Muzikale opluistering door Michiel Malschaert staat garant voor twinkelingen in je ogen én oren. Hij zingt de liedjes die jij graag hoort. Puur en klein. Zoals muziek bedoeld is. Kippenvel gegarandeerd.

“Passende muzikale omlijsting”

Ga je trouwen, word jouw kindje gedoopt of heb je iets anders memorabels te vieren en ben je op zoek naar passende muzikale omlijsting? Vraag dan naar de mogelijkheden. Ter kennismaking wordt je uitgenodigd op een gezellig huiskamerconcert

Solist

Organiseer je een musical ,promsconcert of een bijzonder event ? En zoek je een sterke solist? Michiel Malschaert neemt het publiek mee en zet de zaal op z’n kop. Tijdens de voorbereiding richting het evenement komt Michiel beslagen ten ijs. Met gevoel voor de belangen van je vereniging, werkt hij samen met jou toe naar een onvergetelijke happening.

Een vintage Festival setting “cirque des Chansons "

Michiel heeft een hele leuke setting wat perfect past op jouw festival! Informeer naar de mogelijkheden.